BEDRUKKEN & COPIEREN VAN:

CD / DVD / MINI CD / HOCKEY CD

BEDRUKKEN

Voor het bedrukken van uw CD/DVD/MINI CD & HOCKEY CD maken wij gebruik van onze volledig automatische digitaal printlijn dat rechtstreeks op de drager drukt met milieuvriendelijke inkten en met een resolutie 1800dpi.

De industriële discprinter is gebaseerd op de allernieuwste technologie namelijk digitaal printen op basis van milieuvriendelijke inkt. Deze industriële printer heeft het grote voordeel dat er rechtstreeks bedrukt kan worden vanuit een PDF, EPS, TIFF of JPG.
Aangezien het hier gaat om een DIGITAAL TOESTEL kan het al vanaf 1ex.
IDEAAL als proefdruk voor grotere opdrachten.
Er kan ook gekozen worden voor verschillende opdrukken van enkele exemplaren die door ons bekeken en aangerekend worden als het totaal aantal exemplaren. (vb: 5 versies x 50stuks = prijs van 250ex)

BESCHRIJVEN

Dupliceren wordt ook vaak aangeduid als “ CD/DVD/MINI CD en HOCKEY CD branden”, uw videofilm of bestanden worden gekopieerd naar lege CD/DVD/MINI CD of HOCKEY CD recordables.

Dupliceren is uitermate interessant voor de kleinere aantallen vanaf 1ex als proefdruk of indien u gewoon maar 1ex nodig hebt en kan aanlopen tot honderden exemplaren in één versie of meerdere data versies.
DRAGERS WORDEN VOORZIEN VAN:
50mb – 220mb – 350mb – 700mb – 2,5gb tot 4,7gb
AUTEURSBESCHERMDE DRAGERS MOGEN NIET AANGELEVERD WORDEN OM TE DUPLICEREN.

PRIJZEN? KIJK IN ONZE WEBSHOP EN BESTEL

ALLE PRIJZEN ZIJN INCL. AUVIBEL KOSTEN (CD-R: 0,12 euro/st - DVD-R: 0,40 euro/st)